Effektivitet och produktivitet i vardagen för TA personal

Svårt att hinna med alla arbetsuppgifter som alla tycks ha samma deadline? Har du flera som rycker i dig och behöver stöd, helst igår? Är det din mejl-inkorg som bestämmer din vardag och som äter upp din tid?  Vi har strategier för hur du kan hantera allt det där – och lite till. 

 

Vi tillhandahåller nya förhållningssätt,  alternativa handlingsstrategier och handfasta verktyg för att hjälpa dig att komma i mål med dina viktigaste arbetsuppgifter. 


Finish on Time har hållit workshops för akademisk personal under 12 år och för TA-personal sedan 2020. De som har deltagit i våra TA-workshops har jobbat på alla nivåer inom högskoleorganisationen och med olika administrativa roller. Deltagarna har  exempelvis arbetat med ekonomi, HR, IT, studieadministration, studievägledning eller varit projektledare, kommunikatör eller grant manager. 

Workshop för TA personal

Vad deltagarna säger

Så här säger några av de personer som har deltagit i vår heldag för TA personal.

Att dela erfarenheter med kollegor ger en bekräftelse på att det inte är en själv det är fel på och att man inte är ensam om att känna att arbetet periodvis är övermäktigt.

 

Fakultetsadministratör, Lunds universitet

Jag hade hört om konceptet Finish on Time för doktorander, roligt att detta intressanta tema skräddarsytts för TA också. Det är ont om fortbildning för administratörer utan specialinriktning.

Projektkoordinator, Lunds universitet

Dagen var över mina förväntningar! Jag fick med mig många metoder som jag direkt kan omsätta i min arbetssituation.

 

 

 

Institutionsadministratör, Lunds universitet

Många matnyttiga tips! Och workshopen fick mig att reflektera över vissa delar av mitt arbetssätt.

 

Kommunikatör, Lunds universitet