Workshops

Akademisk produktivitet

Från effektivitet till produktivitet.

Denna halvdag ger deltagarna en verktygslåda för ökad akademisk produktivitet. Verktygslådan består av väl beprövade förhållningssätt och handfasta tekniker. Workshopen leds av en av våra experter på akademisk produktivitet.

Målgrupper: Doktorander, forskare & handledare, TA personal. Workshopen ges på plats eller online. 

Akademisk produktivitet och hållbara arbetsmetoder

Från effektivitet till produktivitet &
Från negativ stress till hållbara arbetsmetoder.

Denna heldag kombinerar produktivitetstekniker och verktyg för en hållbar arbetssituation. Teori varvas med praktiska övningar. Heldagen leds av två utbildningsledare från Finish On Time (en expert på produktivitet och en expert på hållbara arbetsmetoder och stresshantering). 

Målgrupper: Doktorander, forskare & handledare, TA personal. Workshopen ges på plats. 

Doktorandpaketet

Bli klar i tid och må bra på vägen.

Denna kurs sträcker sig över en termin och ger deltagarna en verktygslåda för ökad akademisk produktivitet och hållbara arbetsmetoder. Teori varvas med praktiska övningar och hemuppgifter mellan gångerna. Verktygslådan består av väl beprövade förhållningssätt och tekniker. Kursen leds av en av våra experter på akademisk produktivitet och en legitimerad psykolog.

Målgrupp: Doktorander. Kursen ges på plats. 

Hållbara arbetsmetoder

Från negativ stress till hållbara arbetsmetoder.

Denna halvdag ger deltagarna tillgång till nya förhållningssätt och tekniker för en hållbar arbetssituation. Teori kring stress såsom krav-kontroll-stöd-modellen varvas med praktiska övningar. Workshopen leds av en av våra experter på stresshantering inom akademin. 

Målgrupper: Doktorander, forskare & handledare, TA personal. Workshopen ges på plats eller online. 

Akademiskt skrivande

Från perfektionism och prokrastinering till flow.

Denna heldag ger deltagarna tillgång till nya förhållningssätt och tekniker avseende lustfyllt akademiskt skrivande. Teori och beforskade tekniker varvas med praktiska övningar. Workshopen leds av en av våra experter på akademiskt skrivande. 

Målgrupper: Doktorander, forskare & handledare

Workshopen ges på plats. 

"Boosterdos"

För de grupper som redan gått en av våra andra workshops.

Vi skräddarsyr ett upplägg utefter gruppens behov och önskemål. Detta är ett uppföljningstillfälle för de grupper som redan deltagit under någon av våra tidigare tillfällen.

Varför anlita Finish on Time

Vi har mer än 12 års erfarenhet av att erbjuda dessa workshops och vi är väldigt måna om våra deltagare och samarbetspartners. Vi har genomgående mycket goda utvärderingar. Finish On Time har fleråriga samarbeten med landets stora universitet, högskolor, och fackföreningar. 

Vi svarar på förfrågningar inom två arbetsdagar under terminstid, och vi kan genomföra workshops och samtal med relativt kort varsel. Vi är alltid nyfikna på att höra hur våra deltagare använt sig av de nya förhållningssätten och  teknikerna!

12+ års erfarenhet
Mycket goda utvärderingar
Tillgängliga för uppdrag med relativt kort varsel

Stark stödfunktion